Boyden Executive Search og ISCO Group har gleden av å kunngjøre at ISCO Group og Boyden slår seg sammen med virkning fra 1. januar 2024. Formålet med sammenslåingen er å gi våre nåværende og fremtidige kunder et enda mer komplett tjenestetilbud, samt utvide og befeste vår posisjon som markedsledende innenfor Executive Search. 

By Kjetil Haug-Nodeland

Boyden er et globalt selskap for ledersøk og -utvelgelse som har mer enn 70 års erfaring fra bransjen. Selskapet har kontorer i mer enn 43 land. ISCO Group har siden 1982 vært en ledende aktør i Norge innen rekruttering av høyt kvalifiserte ledere til norske og internasjonale selskaper.

Formålet med sammenslåingen er å gi våre nåværende og fremtidige kunder et enda mer komplett tjenestetilbud, samt utvide og befeste vår posisjon som markedsledende innenfor Executive Search. Vi vil også bruke vår posisjon til å videreutvikle tilbudet innenfor Interim Management og Leadership Consulting.

Sammenslåingen kombinerer faglig dyktighet med effektive leveranser av tjenester og prosesser av høy kvalitet. Boyden i Norge er en del av Boyden World Corporation og sammenslåingen  vil gi de to selskapenes  norske, nordiske og internasjonale kunder tilgang til økt omfang av tjenester gjennom mer enn 700 høyt kvalifiserte medarbeidere i 43 land.

Boyden Executive Search sine  tjenesteområder blir nå bredere og omfatter en stor variasjon av sektorer, som inkluderer teknologi, industri, fornybar, handel, mobilitet, bank/finans, Private Equity, stiftelser, ideelle organisasjoner med mer.

Vi er spente på mulighetene denne sammenslåingen vil bringe, og vi ser frem til å jobbe tett med våre kunder for å hjelpe dem til å oppnå sine mål. Vi forblir dedikerte til å tilby førsteklasses tjenester til både lokale og internasjonale kunder, uavhengig av hvor de er basert.

For mer informasjon, kontakt:

Managing Partner: Kjetil Haug- Nodeland, kjetil.haug-nodeland@boyden.com
Managing Partner: Bendik Nicolai Blindheim, blindheim@iscogroup.no

About the Author
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more