Boydens nettverk av interimledere er en samling av dyktige og erfarne fagpersoner som hjelper selskaper med midlertidige lederroller på seniornivå i de fleste bransjer. Gjennom 30 år har vi i Boyden Norge bygget et globalt og nasjonalt nettverk. Dette nettverket består av interimledere som har lang erfaring og spesialisering innenfor en rekke områder, inkludert økonomi, ledelse, salg, markedsføring, HR og teknologi. Her kan du lese om noe av det som kjennetegner Boydens nettverk av interimledere.

By Roger Schønning

Bredde i kompetanseområder

En av de største fordelene ved Boydens nettverk av interimledere er bredden i kompetanseområder. Dette gjør at Boyden kan tilby en stor variasjon av interimledere med høy spisskompetanse. Vi jobber med selskaper i alle størrelser på tvers av en rekke bransjer, fra dagligvare til finansielle tjenester, og har alltid en interimleder klar som passer til ditt selskap.

Internasjonal tilstedeværelse

Boyden har også et internasjonalt nettverk av partnere og interimledere, noe som betyr at vi kan hjelpe kunder som opererer på tvers av landegrenser. Vi har god forståelse av både lokale og globale markeder, og kan finne den beste interimlederen som passer akkurat ditt selskap og situasjonen dere står i.

Toppmoderne verktøy og metoder

I Boyden har vi fokus på å holde oss oppdatert på relevante verktøy og metoder. Derfor sørger vi for at inteimlederne har tilgang på toppmoderne verktøy og metoder, som for eksempel Boyden 20/20 system samt de beste kommersielle databasene. Vi investerer også tungt i kompetanseheving og utstyret som er nødvendig for at våre interimledere lykkes i oppdragene sine. Slik sikrer vi effektive prosesser når du har behov for en interimleder.

Nøye utvalgte interimledere

Vårt nettverk av interimledere er også nøye utvalgt og screenet for å sikre at de har riktig erfaring, kvalifikasjoner og personlighet for å passe inn i selskapet. Interimlederne har dyp kunnskap om kundenes bransje og utfordringer, og vi bruker kombinasjonene av disse egenskapene til å finne interimledere som passer perfekt for selskapet ditt.

Ledere på seniornivå

Interimlederne i Boydens nettverk er alle på seniornivå. Dermed har de lang erfaring som ledere og har gjerne vært innom flere bransjer og selskaper gjennom karrieren sin. Når du leier inn en interimleder fra oss, kan du derfor være trygg på at selskapet eller avdelingen din er i trygge hender.

Opptatt av langsiktig suksess

Våre interimledere har en sterk drivkraft for å oppnå suksess, både på kort og lang sikt. Dette til tross for at de som regel kun er i hvert oppdrag i seks til tolv måneder. Med erfaring fra lignende selskaper og et blikk utenfra, bidrar interimlederne med verdiskapning fra første dag til etter oppdraget er utført.

Fleksibelt og tilpasningsdyktig

Boydens nettverk av interimledere er også svært fleksibelt og tilpasningsdyktig. De kan tilby interimledere for både kortsiktige og langsiktige prosjekter, og kan hjelpe til med alt fra å fylle en midlertidig lederrolle til å støtte endringsprosesser og restrukturering.

Sterkt kundefokus

Til slutt har Boydens nettverk av interimledere et sterkt fokus på å bygge langvarige relasjoner med kundene sine. Vi jobber tett sammen med kundene for å sikre at de får den riktige interimlederen for oppgaven, og for å sikre en jevn overgang og integrering i selskapet. Vi har systematiske oppfølgingsprosesser, samt sterkt fokus på kundens og interimlederens tilbakemeldinger. Gjennom å bygge på disse relasjonene, kan Boyden også tilby støtte og rådgivning til kundene når det trengs i fremtiden.

Ved å la oss hjelpe deg med å finne den beste interimlederen for ditt selskap, har du med andre ord gode forutsetninger for å lykkes med situasjonen selskapet står i - enten det er lederskifte, ekspansjon eller omorganisering.

Trenger du bistand til å finne den beste lederen til ditt selskap? Kontakt oss i dag!

About the Author
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more