By Peter Høyer

This article was originally published in Denmark's leading business publication - Børsen - in both print and digital editions. Click here to read the original article.

En af verdens førende virksomheder inden for headhunting, amerikanske Boyden, har ansat Morten Winther and Henrik Harbo, der tidligere har været en del af firmaet Flensby og Partners. De bliver en del af Boydens globale team med ansvar for at lede og udvikle virksomhedens aktiviteter i Danmark og dermed ekspandere Boydens markedsledende globale position i Norden.

Morten Winther og Henrik Harbo kommer til at stå i spidsen for Boydens fremtidige vækststrategi indenfor 'Executive Search' i Danmark. Det nye danske team etablerer sig i både København og Aarhus hvilket gør, at Boyden bliver den eneste globale top 10 'Executive Search'-virksomhed i Danmark med to danske kontorer. Morten Winther og Henrik Harbo træder ind i Boyden som ledende partnere. Desuden tiltræder Marika Grote fra Flensby og Partners som 'Head of Research.'

"Det, der bliver det helt unikke, er jo det med, at vi har et dualsetup med kontor i Aarhus og København. Hvis vi kigger på de jyske virksomheder eller i det hele taget vest for

Storebælt, så har vi historisk set løftet mange tunge C-level (højt rangerede stillinger red.) opgaver. For virksomhederne ser vi det som en mulighed for at få adgang til nogle ret interessante kandidatmuligheder, fordi vi har den dybe indsigt i den jyske muld, men vi få samtidig adgang til den globale talentmasse," siger Morten Winther, der er en af de to nye ledende partnere i Boydens danske team.

Vigtigt dansk marked

Siden marts i år har den globale virksomhed serviceret sine danske kunder fra udenlandsk kontorer. Den daværende danske afdeling hoppede nemlig over til det amerikanskejede firma Amrop. Det er nu ændret med det nye team, der skal sørge for at vækste et dansk marked, der er stor tiltro til.

"Danmark er et vigtigt marked ikke bare i Europa, men på tværs af hele kloden. Mange danske virksomheder har udvidet sit marked langt ud over danske grænser, og da vi er en af de største og mest adrætte virksomheder i industrien, vil vi være i stand til at betjene d kunder i deres udvidende markeder, som eksisterer for dem ikke bare i Danmark, men i Norden og resten af verden," siger adm. direktør for Boyden, Trina Gordon og fortsætter:

"Med base I Aarhus og København kan vi betjene flere industri- og teknologivirksomheder private kapitalvirksomheder og ventureselskaber. Vi kan se, at det er et unikt værdi-forsla til vores nye danske kunder."

Boyden er en af verdens førende globale aktører indenfor lederskab og talentrådgivning- services med mere end 65 kontorer i 40 lande. For andet år i træk er Boyden rangeret i top 10 på Forbes' liste over 'Best Recruiting Firms' i 2018. Det er andet år, listen udgives.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.  Learn more